امروز:
دوشنبه - 13 بهمن - 1404
ساعت :

 مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: ساکنان روستاهای عوده، علی عگده، بُهر، عیلیه و خبینه سفلی از شبکه ارتباطی و اینترنت پرسرعت همراه اول برخوردار شدند.

رحیم فلاح زاده گفت: برای توسعه وارتقای شبکه ارتباطی در روستاهای خوزستان، با همت وتلاش همکاران متعهد مخابرات منطقه خوزستان، سایت های پرسرعت روستاهای عوده، علی عگده ، خبینه سفلی و شیرین شهر نصب و راه اندازی شدند.

وی افزود: با وارد مدار شدن این سایت ها، ساکنین روستاهای عوده و علی عگده از توابع اهواز و روستاهای بُهر، عیلیه و خبینه سفلی وشیرین شهر از توابع شهرستان کارون از شبکه ارتباطی و اینترنت پرسرعت همراه اول برخوردار شدند.

بیش از پنج هزار و 800 نفر از ساکنین این روستاها می توانند با استفاده از شبکه ارتباطی واینترنت پرسرعت همراه اول از خدمات دولت الکترونیک بهره مند شوند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید