امروز:
چهارشنبه - 22 بهمن - 1404
ساعت :

خدمات دهی سرپایی هلال احمر به بیش از هزار زائر در شلمچه

 رئیس جمعیت هلال احمر خرمشهر گفت: ظرف یک هفته گذشته هلال احمر در مرز شلمچه به بیش از هزار و ۴۰۰ نفر خدمات ارائه کرد.

حاتم شراوه اظهار کرد: هلال احمر خرمشهر به همراه پنج شهرستان معین از ۱۳ مهر در مرز مستقر و فعالیت خود را آغاز کرد و تا ۲۹ مهر ادامه دارد.

وی افزود: تا روز گذشته تست قند خون و فشار خون برای بیش از هزار و ۲۵۰ نفر انجام شد و تعداد درمان سرپایی در پست ها حدود یک هزار و ۳۵۸ نفر و انتقال به مراکز درمانی ۲۵ نفر بوده است که ۴ نفر مصدوم جاده سماوه نیز توسط نیروهای هلال احمر به کشور بازگردانده شدند.

رئیس هلال احمر خرمشهر در ادامه به تجهیزات هلال احمر مستقر شده در مرزشلمچه اشاره کرد و گفت: برای خدمات دهی به زائران حسینی هفت دستگاه آمبولانس، یک خودروی نجات و ارتباطات، موتور پیش رو و رسانش در مرز مستقر شده است.

وی همچنین از استقرار بالگرد برای خدمات رسانی به زائران خبر داد و گفت: یک فروند بالگرد در فرودگاه آبادان مستقر است و ۲ محل برای فرود در شلمچه جا نمایی شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید