نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در اجرای برنامه های اصلاح نظام اداری تقدیر کرد.
به گزارش حبیب نیوز، دکتر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پاس تشکیل جلسات «کار گروه توسعه مدیریت» و برگزاری منظم جلسات «گروه های تخصصی» در سال ۱۳۹۷ از محمد جوروند مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تقدیر کرد.
در ابلاغی که از سوی معاون وزیر و دبیر شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ارسال شد، از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در تحقق اهداف و پی گیری «برنامه های اصلاح نظام اداری» قدردانی شده است.
ارسال نظر به عنوان مهمان