امروز:
چهارشنبه - 22 بهمن - 1404
ساعت :

حجت الاسلام ارزانی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مواکب اربعین در مسیر مرز چذابه  بازدید کرد
 
رئیس ستاد عالی هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به افزایش سطح خدمات به زائرین اربعین حسینی گفت: حضور میلیونی مردم در راهپیمایی اربعین، بیانگر ارادت مسلمانان جهان به امام حسین (ع) است.

به گزارش حبیب نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی از مواکب اربعین حسینی واقع در مسیر طریق الحسین (ع) به سمت پایانه مرزی چذابه بازدید کرد.

  مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از مواکب اربعین حسینی گفت: با توجه به اینکه هر ساله ایام پیاده روی به فصل گرما نزدیک می شود اما نه تنها کاهش میل زیارت نداشتیم، بلکه تعداد زائران افزایش یافته است.

او افزود: خوزستان در امر خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی همچون هشت سال دفاع مقدس پیشرو بوده و امروز نیز در بازدیدی که از مواکب شهرستان بستان و مسیر پایانه مرزی چذابه انجام شد، شاهد ارائه خدمات بسیار خوبی در منطقه بودیم.

او تصریح کرد: بسیاری از مواکب اربعین در خوزستان، خدمت رسانی به زائران سالار شهیدان را از اوایل ماه صفر آغاز کرده اند و تا چند روز پس از روز اربعین به فعالیت خود ادامه می دهند که این امر قابل قدردانی است.

 حجت الاسلام والمسلمین ارزانی با اشاره به افزایش سطح خدمات به زائرین اربعین حسینی اضافه کرد: حضور میلیونی مردم در راهپیمایی اربعین، بیانگر ارادت مسلمانان جهان به امام حسین (ع) است.

او در ادامه با هیئت های مذهبی و مواکب حسینی موجود در مرز چذابه دیدار و از آنها به منظور ارائه خدمات، استقبال و پذیرایی از زائرین اربعین حسینی قدردانی کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید