نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
در سومین روز نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان با حضور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از ۴ کتاب تخصصی مرتبط با صنعت نفت در غرفه شرکت ملی نفت ایران رونمایی شد.
این کتاب ها- که از سوی کارشناسان مناطق نفتخیز جنوب تالیف و ترجمه شده اند- شامل کتاب لایه آزمایی تالیف عبدالکریم بساک، کتاب کنترل فوران در چاه های نفت و گاز ترجمه رضا سلطانی و فرهاد قربانی، کتاب مهندسی و عملیات حفاری چاهها تالیف عزیزالله سرشوق، جلال نشاط قوجن و پژمان کیوان و کتاب چینه شناسی زاگرس تالیف حسن امیری بختیار و محمدرضا نورانی نژاد است.
یازدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان و هفدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت حفاری روز جمعه (22 آذرماه) در محل دائمی نمایشگاه های استان خوزستان در اهواز آغاز بکار کرد و تا ۲۵ آذرماه دایر است
ارسال نظر به عنوان مهمان