امروز:
جمعه - 24 بهمن - 1404
ساعت :

سقوط هواپیمای اوکراینی

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم گفت: در میان جانباختگان حادثه امروز سقوط هواپیما اسامی سه دانشجو و فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریف نیز وجود دارد و احتمال افزایش این آمار وجود دارد.

علیرضا عبداللهی نژاد در گفت‌و گو با ایسنا، درباره دانشجویان جانباخته سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: تاکنون حضور سه نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در میان جانباختگان مسجل شده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره مقصد دانشجویان حاضر در پرواز هواپیمایی که صبح امروز سقوط کرد، گفت: مقصد اصلی این افراد کانادا بوده است.

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم تاکید کرد: احتمال افزایش تعداد جانباختگان از بین دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به هفت نفر نیز وجود دارد ولی هنوز تایید نشده است. من از مسوولان دانشگاه صنعتی شریف درخواست کردم که برای جلوگیری از ایجاد شائبه به صورت رسمی تعداد نهایی را اعلام کنند.

عبداللهی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: از دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگری که در این حادثه جان باخته‌اند فعلا اطلاعی ندارم.

بر اساس این گزارش برخی رسانه‌ها تاکنون اسامی ۱۱ نفر را به عنوان جان‌باختگان دانشجو یا فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرده‌اند که البته این اسامی با لیست اسامی جانباختگانی که پیشتر توسط ایسنا منتشر شده مطابقت دارد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید