امروز:
پنجشنبه - 9 بهمن - 1404
ساعت :

 دست درازی به دختر تهرانی از سوی ۴ مرد پلید ​خانمی جوان با مراجعه به کلانتری از تجاوز وحشیانه ۴ پسر جوان شیطان صفت در باغی در باقرشهر پرده برداشت و خیلی زود این مردان متجاوز دستگیر شدند تا به سزای اعمال کثیف خود در قبال زنی بی دفاع برسند.

 به گزارش منیبان, او گفته بود: توسط این مردان شیطان صفت ربوده شده و سپس با تهدید چاقو و قمه مورد آزار جنسی قرار گرفته است.  رییس کلانتری ۱۷۵ باقرشهر از دستگیری چهار جوان در رابطه با آزار و اذیت خانم جوانی در یکی از باغ های این محدوده خبر داد.

 سرگرد "داوود آقازاده" در تشریح این خبر گفت: ساعت پنج صبح جمعه بود که زنی هراسان و در حالی که اشک می‌ ریخت از در کلانتری وارد شد و به ماموران کلانتری گفت:از سوی چهار جوان مورد تعرض قرار گرفته است.

شاکی در حالی که گریه امان اش را بریده بود، شکایت خود را چنین بیان کرد: شب گذشته در حالی که قصد بازگشت به خانه را داشتم از منطقه افسریه توسط چهار جوان سوار بر یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ ربوده شدم؛ سرنشینان خودرو به قمه و سلاح سرد مجهز بودند که با انتقال بنده به باغی در همین محدوده، به زور مرا مورد آزار و اذیت جنسی قرار دادند.

با طرح این شکایت از سوی قربانی تجاوز، خیلی سریع ماموران عملیات کلانتری وارد عمل شدند و با حضور به موقع خود در باغ اعلامی از سوی خانم جوان، هر چهار جوان را در محل دستگیر کردند و به کلانتری دلالت دادند و خودروی مذکور ۲۰۶ نیز در محل کشف شد.

بنابراین گزارش، هر چهار متهم با تشکیل پرونده‌ای به مقام قضائی معرفی شدند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید