نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در دیدار با مدیر کل تأمین اجتماعی استان از حمایت های سازمان تأمین اجتماعی در قبال کارگران و بیمه شدگان آسیب دیده از کرونا تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، دکتر علی حسین حسین زاده در حاشیه مراسم اهدای تندیس افتخار به کارگر و واحد نمونه ملی استان در دیدار با مدیر کل تأمین اجتماعی با تأکید بر ضرورت تداوم حمایت های همه جانبه از تولید و اشتغال از سوی تمامی مراجع اجرایی، تصمیم گیر و تصمیم ساز گفت: بی تردید سازمان تأمین اجتماعی پا به پای تمامی مردم به ویژه بیمه شدگان و کارگران گرانقدر حمایت های بسیار خوبی از بیمه شدگان در مقابل آسیب های ناشی از کرونا داشته است و این همراهی با جامعه کارگری قابل تقدیر است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان تصریح کرد: تامین اجتماعی ثابت کرده همواره در کنار کارگران و کارفرمایان بوده است و این همراهی را نیز در بحران سیل خوزستان در سال گذشته شاهد بودیم.
همچنین مدیر کل تأمین اجتماعی خوزستان در سخنانی گفت: از آغاز شیوع بیماری کرونا مجموعه مدیران و کارکنان سازمان تأمین اجتماعی با اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم و انجام اقدامات و فعالیت های اثرگذار توانسته اند در خدمت به جامعه هدف گام بردارند.
سید محمد مرعشی افزود: سازمان تأمین اجتماعی با به کارگیری تمام ظرفیت های موجود کوشش کرد تا به امر تولید و اشتغال پایدار کمک کند و حفظ حقوق کارگران برای هم افزایی در جهش تولید از اهداف متعالی این سازمان است.
ارسال نظر به عنوان مهمان