مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان خبر داد:

تداوم آموزش مهارت به 33 هزار بانوی سرپرست خانوار با هدف کارآفرینی

1408427455591_Alzahra29.jpg

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان گفت: با هدف توسعه کسب و کار و کارآفرینی و توان افزایی زنان، دوره های آموزشی این قشر از جامعه تداوم دارد تا بتوان زمینه کارآفرینی و اشتغال آنان فراهم شود.

به گزارش حبیب نیوز، "عبدالنبی سواعدی" اشتغال و مهارت آموزي را دو مقوله به هم وابسته دانست و اظهارکرد: در شرايط امروز اقتصادي، آشنايي افراد به ويژه زنان سرپرست خانوار با آموزش ‌هاي مهارتي و گسترش مهارت‌ هاي فني و حرفه ‌اي در ورود به بازار كار موثر است.

او يكي از مهم ترين نيازهاي اين جامعه هدف را مهارت آموزي و توانمندسازي آن ها برای توليد فرصت هاي جديد شغلي بيان كرد و افزود: براي بهره وري بيشتر از اقدامات صورت گرفته بايد بسته هاي مهارت آموزي به جامعه هدف يعني زنان سرپرست خانواده ارايه شود.

او خاطرنشان کرد: جمعيت بانوان سرپرست خانوار خوزستان هم اكنون 33 هزار نفر است كه بر اساس توافق نامه منعقد شده میان شوراي اجتماعي كشور و فني و حرفه اي درسال گذشته، مهارت آموزي تعداد 1204 نفر بانو خوزستانی تاکنون از طريق مهارت آموزي توانمند شده و زمینه ورود آنها به بازارکار فراهم شده است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید