امروز:
يكشنبه - 12 بهمن - 1404
ساعت :

آتش در جنگل‌های دهدز شعله‌ور شد

 رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ایذه گفت: شعله های آتش از ظهر امروز به جان جنگل‌های بلوط در ارتفاعات اطراف روستای لپرشیران افتاده است.

فرزاد حسین‌پور روز دوشنبه گفت: ظهر امروز زبانه‌های آتش در جنگل‌های بلوط ارتفاعات اطراف روستای لپرشیران در بخش دهدز شعله‌ور شد.

وی افزود: هم اکنون چندین گروه از نیروهای منابع طبیعی ایذه، جنگلبانی دهدز، هلال احمر، بخشداری و نیروهای مردمی در منطقه حضور دارند و در حال تلاش برای اطفای آتش هستند.

رییس اداره منابع طبیعی ایذه تأکید کرد: علت و محل اصلی وقوع این آتش‌سوزی مشخص نشده است و نیروهای ما تمام توان خود را روی اطفای آتش معطوف کرده‌اند.

در یک ماه گذشته چندین فقره آتش‌سوزی در نقاط مختلف دهدز از جمله روستای حاجی کمال، منطقه بلوط بلند، روستای لپرشیران به وقوع پیوست که اطلاع دقیقی از میزان خسارت وارد شده در دست نیست.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید