امروز:
جمعه - 17 بهمن - 1404
ساعت :

دیدار تیم‌های فوتبال نفت آبادان و استقلال خوزستان

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان درباره جلسه در فرمانداری این شهرستان درباره رفع مشکلات مالی تیم فوتبال نفت آبادان، گفت: در صحبت‌هایی که در این جلسه داشتیم، قرار شد مساعدت‌های مالی لازم از سوی استانداری خوزستان به باشگاه نفت آبادان صورت گیرد.

سید علی‌اکبر میرقادری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جلسه امروز (20 مهرماه) درباره رفع مشکلات مالی تیم فوتبال نفت آبادان در فرمانداری این شهرستان، اظهار کرد: از مساعدت به تیم فوتبال نفت‌آبادان به ویژه در آمادگی ورزشگاه که جزو املاک ما محسوب می‌شود، دریغ نخواهیم کرد زیرا تجهیز املاک‌مان از جمله ورزشگاه نفت آبادان از نظر امنیتی، حفاظتی و ساختمانی، جزو مسوولیت‌های بلامنازع ما محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: در صحبت‌هایی که در جلسه امروز داشتیم، قرار شد مساعدت‌های مالی لازم از سوی استانداری خوزستان به باشگاه نفت آبادان صورت گیرد. تصور من به عنوان یک هوادار تیم فوتبال نفت آبادان نیز این است که ان‌شاءالله مشکلات این باشگاه مرتفع خواهد شد تا این تیم در شرایط خوب و مساعدی بدرخشد و آرزوی قلبی ما برآورده شود.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: در این جلسه راه کارهایی برای کمک به باشگاه نفت آبادان ارائه شد تا منجر به بهبود شرایط فعلی و استمرار حضور قوی نفت آبادان در لیگ برتر شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید