استاندار خوزستان تاکید کرد:

لزوم خلق ثروت با اجرای پروژه های جدید و سود آور

استاندار خوزستان قول حل مشکلات شرکت گروه ملی را داد

استاندار خوزستان بر لزوم خلق ثروت از طریق اجرای پروژه های جدید و سود آور تاکید کرد.

به گزارش حبیب نیوز، غلامرضا شریعتی در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری میان بانک شهر و شهرداری اهواز- که با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهواز برای جذب تسهیلات بانکی و اجرای پروژه های عمرانی کلان شهر اهواز برگزار شد- بانک شهر را یکی از ظرفیت های مهم شهر اهواز برای سرمایه گذاری در پروژه های عمرانی عنوان کرد و گفت: بانک شهر یک ظرفیت غیر قابل انکار است و تاسیس این بانک کار بسیار ارزشمندی بود.
او افزود: رویکرد و عملکرد این بانک، توسعه خدمات شهری و افزایش شاخص های توسعه در کلان شهرهاست و شهرهای کلان کشور در سال‌های گذشته به خوبی توانستند از ظرفیت این بانک استفاده کنند.
او ادامه داد : متاسفانه شهرداری اهواز در سال‌های گذشته نتوانسته از ظرفیت های این بانک برای پیشبرد پروژه‌های شهری استفاده کند و این نشان می‌دهد که شهر اهواز همچنان به روش سنتی اداره می‌شود.
استاندار خوزستان، با اشاره به این نکته که شهرداری اهواز درآمد مشخصی دارد و باید با استفاده از روش های جدید بدنبال درآمد های پایدار باشد تصریح کرد : اهواز از نظر توسعه از بسیاری از شهرهای کشور عقب است و باید به دنبال اداره هوشمند و به روز اهواز باشیم. چرا که استفاده از روش های سنتی یکی از دلایل عقب ماندگی اهواز است.
 
شریعتی گفت: امیدواریم با اجرای پروژه هایی با حمایت مالی بانک شهر، بخشی از عقب ماندگی اهواز جبران شود.
وی ضمن تقدیر از زحمات شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهواز، بر لزوم خلق ثروت از طریق اجرای پروژه های جدید و سود آور تاکید کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید