امروز:
يكشنبه - 19 بهمن - 1404
ساعت :

استقرار هیات سه نفره در هفت تپه/ رفع مشکل بیمه‌ای کارگران

کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه پس از 32 روز اعتصاب، روز (پنجشنبه/2 آبان) روال کار را از سرگرفتند.

کارگران هفت‌تپه به خبرنگار ایلنا اعلام کردند: پس از 32 روز اعتصاب روال کار را از امروز از سر‌گرفتند. 

این کارگران با اشاره به مشکلاتی که پس از واگذاری این شرکت به بخش خصوصی در سال 1394 تشدید شد، افزودند: به مواردی همچون پرداخت دستمزدها با دو ماه تاخیر و بازداشت و اخراج عده ای از همکاران مان معترض هستیم و از این پس هم مطالبات خود را از طرق مختلف پیگیری می‌کنیم. 

در روزهای اعتصاب؛ مدیران وزارت کار ازجمله کریم یاوری (مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار و نماینده محمد شریعتمداری) در رسیدگی به بحران واحدهای تولیدی و ارسلان غمگین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از شرکت بازدید کردند و قول دادند به مشکلات کارگران رسیدگی کنند.  

عده ای از کارگران هفت‌‌تپه با قرار وثیقه آزاد هستند اما در هر زمانی که احضار شوند، مکلف به پاسخ گویی هستند. کارگران معترض هفت‌تپه در تجمع‌های خود بارها عنوان کرده‌اند: تنها مطالبات صنفی خود را مطرح می‌کنند و با سیاست کاری ندارند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید