نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

فرماندار آبادان از انتصاب بخشداران بخش مرکزی، اروندکنار و معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه آبادان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما از آبادان، سید زین العابدین موسوی در آیین معارفه بخشداران بخش مرکزی و اروندکنار و معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه آبادان از برگزاری انتخابات عادلانه و قانونمند به عنوان هدف وزارت كشور از جمله مجموعه فرمانداری ویژه آبادان یاد کرد.
موسوی گفت: سفارش وزیر کشور و استاندار خوزستان برگزاری انتخاباتی پاک و منصفانه است.
نماینده عالی دولت افزود: وظیفه داریم تا مسیر را امن کنیم تا همه نامزدها آسوده خاطر به رقابت بپردازند.
او درباره انتصابات افزود: انتظارمان آن است که دو بخشدار جدید از تجربیات شان- که در تصدی های پیشین کسب کردند- برای بهبود شرایطی که اکنون برای خدمتگزاری در آن منصب انتخاب شدند، بهره کافی و لازم را ببرند.
او گفت: سیاست وزارت کشور در بخش برنامه توسعه آن است که از بانوان در پست های مدیریتی استفاده شود. با توجه به اینکه بانوان حساسیت خاصی در پیگیری مسایل دارند که به سود مجموعه خواهد بود امیدواریم تا معاون جدید برنامه ریزی و منابع انسانی فرمانداری مشکل های حوزه فرمانداری و دستگاه های اجرایی را بیش از پیش به نتیجه برساند و با پافشاری در به نتیجه رساندن امور عملکرد بهتری ارایه دهد.
به پیشنهاد فرماندار ویژه این شهرستان و با حکم عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، صادق جلالی به سمت بخشدار اروندکنار منصوب شد. ادیب مهاوی به عنوان بخشدار بخش مرکزی معارفه شد و به پیشنهاد فرماندار ویژه آبادان و با حکم غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان بتول سعیدی زاده به عنوان معاون برنامه ریزی و توسعه ی فرمانداری ویژه شهرستان آبادان منصوب شد.
خبرنگار/ ناصرحکیمی
ارسال نظر به عنوان مهمان