نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی روز سهشنبه در سفر به شهرستان شوش با خانواده شهید رضاصیادی که در جریان ناآرامیهای اخیر در ماهشهر شهید شد، دیدار کرد.
سردار اشتری در این دیدار با بیان اینکه امنیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون ازخودگذشتگی شهدا است، گفت: شهدا با نثار جان خود اجازه ندادند امنیت و اقتدار کشور خدشهدار شود.
وی با تاکید بر اینکه شهدا جان خود را برای رسیدن به جایگاهی بالاتر فدا کردند، گفت: ادامه راه این عزیزان از مهمترین وظایف ما است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه شهیدصیادی حق بزرگی به گردن همه مردم ایران دارد، افزود: این شهید بالاترین سرمایه خود را برای آزادی، امنیت، اسلام و مردم فدا کرد.
وی اظهارداشت: اخلالگرانی که در ناآرامیهای اخیر مقابل پلیس بودند از سوی بیگانگان هدایت میشدند و بنزین را بهانه کردند.
فرمانده انتظامی خوزستان و امام جمعه شوش، سردار اشتری را در این دیدار همراهی میکردند.
منبع: ايرنا
ارسال نظر به عنوان مهمان