نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

پیشکسوت مطبوعات ورزشی خوزستان به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
رضا گنجاپور که از روز جمعه (۲۲ آذرماه) به دلیل سکته قلبی در بیمارستان بستری و تحت مراقبتهای ویژه بود، بامداد امروز (۲۴ آذرماه) به دلیل ایست قلبی در گذشت.

گنجاپور که پدر قلم ورزش خوزستان بود، باوجود ۸۰ سال سن، همچنان برای ورزش خوزستان قلم میزد و آثار جاودانی از وی به یادگار مانده است.
مرحوم گنجاپور از دهه ۴۲ و در زمانی که دوران مقدس سربازی را میگذراند، به یک دلیل ساده و آن هم خط زیبایش شروع به نگارش و بعد هم با یک تیتر پر سر و صدای ورزشی که "ایرانی هستیم ولی انگلیسیها نمیگذارند در خاک خودمان ورزش کنیم" وارد حرفه مقدس خبرنگاری شد.

او ۵۷ سال برای ورزش خوزستان نوشت و شاگردانی چون مهدی ابوس، حسن اهوازی، رشیدینسب و حبیب اله بهرامی را به جامعه مطبوعات ورزشی خوزستان معرفی کرد.

او در گذشته فوتبالیست و مربی نیز بود و در تیم شاهین اهواز هم بازی و هم مربیگری کرد. کریم بوستانی نیز یکی از شاگردهای او در فوتبال بود.
فعالیت در تیم های شاهین و گمرک اهواز جز سوابق ورزشی گنجاپور به شمار می رود همچنین برای مدتی در فوتبال کارگری استان فعالیت داشت.
رضا برادر بزرگتر ناظم گنجاپور اسطوره مثال زدنی فوتبال ایران و تیم ملی بود که افتخارات ارزنده ای با پیراهن ملی برای کشورمان به ارمغان آورد.

۲۲ آبانماه نیز پیش از دیدار دوستانه تیمهای فوتبال استقلال اهواز دهه ۷۰ و رسانه خوزستان، در مراسمی از نیم قرن تلاش رضا گنجاپور تقدیر شد.
پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، ضایعه درگذشت رضا گنجاپور را به جامعه رسانه و ورزش خوزستان و خانواده آن مرحوم تسلیت میگوید.
ارسال نظر به عنوان مهمان