ورود سامانه بارشی به خوزستان از امشب

ورود سامانه بارشی به خوزستان در اواخر وقت امروز

مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود سامانه بارشی به استان در اواخر وقت امروز خبر داد.

محمد سبزه‌زاری گفت: در بررسی نقشه‌های هواشناسی از اواخر وقت امروز با ورود سامانه بارشی به غرب و جنوب غرب کشور، ناپایداری‌های جوی و دریایی در خوزستان شروع می‌شود که این ناپایداری‌ها از امشب تا اوایل وقت روز جمعه به صورت رگبار و رعد و برق، وزش بادهای نسبتا شدید تا شدید در اغلب نقاط استان و ریزش تگرگ در مناطق مستعد خواهد بود.

او افزود: بارش‌ها در مناطق شمال و شمال شرق استان خوزستان حجم بالایی خواهد داشت لذا سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها مورد انتظار است.

سبزه‌زاری گفت: از اواسط وقت امروز تا اواسط وقت فردا وزش باد نسبتا شدید تا شدید و احتمال برخاستن گرد و خاک محلی در مناطق غربی، مرکزی و جنوبی  پیش بینی می‌شود.

او افزود: شمال خلیج فارس نیز از چهارشنبه تا اواخر وقت جمعه مواج و در بعضی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته اهواز با ۳۸.۷ و ایذه با ۱۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و خنک ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند.

همچنین در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۲۰.۷ و ۳۸.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید