نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از خرید و تامین ۱۶ دستگاه الکتروکاردیوگراف برای استفاده در مراکز بهداشت شهرستان ها خبر داد.
به گزارش حبیب خبر، دکتر مهرداد شریفی گفت: ۱۶ دستگاه الکتروکاردیوگراف با اعتبار ۵ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال برای ۱۶ شهرستان با اولویت مناطق محروم و مراکز ارایه خدمات به صورت شبانه روزی تامین شد.
او دستگاه الکتروکاردیوگراف را یکی از پرکاربردترین و اصلی ترین تجهیزات پزشکی به منظور تشخیص سلامت قلب انسان دانست و افزود: پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، مناسب ترین راه کاهش هزینه های درمانی و ارتقای سلامت در حوزه بهداشت است.
دکتر شریفی اظهار کرد: نکته مهم در شناسایی بیماری های قلبی و پیشگیری از بروز سکته های قلبی، تشخیص به موقع و ارزیابی سیگنال های قلبی با روش غیر تهاجمی است.
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان خاطر نشان کرد: از مجموع ۱۶ دستگاه تاکنون در مراکز بهداشت شهرستان های هندیجان، غرب اهواز، رامهرمز، امیدیه، هویزه، گتوند و در ۹ شهرستان دیگر- که اسامی آن ها متعاقباً اعلام خواهد شد- با هدف ارتقای سلامت در حوزه بهداشت استفاده می شود.
ارسال نظر به عنوان مهمان