خوزستان میهمان "خورشید" می شود!

خوزستان میهمان خورشید می شود!

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اواسط وقت امروز جریانات جنوبی و مرطوب، سبب افزایش رطوبت، شرجی و بعضا مه رقیق در مناطق ساحلی، جنوبی، شرقی، غربی و مرکزی خواهد شد.

او افزود: امروز هم با توجه به انباشت رطوبت و ضرایب بالای ناپایداری رشد ابرهای همرفتی، و احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده و تندبادهای لحظه‌ای در برخی نقاط استان خوزستان به ویژه مناطق شمالی و شرقی وجود دارد.

سبزه‌زاری گفت: در روزهای پنجشنبه و جمعه وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی متوسط گاهی شدید خواهد بود. وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در برخی نقاط  استان خوزستان و وقوع دمای ۵۰ درجه و بالاتر به ویژه در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی در امروز، فردا و روز جمعه پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۸.۶ و ایذه با ۲۳.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۳۱.۳ و ۴۶.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید
Tagsخوزستان, هواشناسی, گرما, گرمای هوا