نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب گفت: حاج قاسم سلیمانی این سردار رشید نه تنها یک رزمنده بلکه نمایانگر یک تفکر و یک مکتب فکری در جهان اسلام است.
سردار پاسدار احمد خادم سیدالشهدا روز جمعه در حاشیه راه پیمایی ضد آمریکایی در پی شهادت سردار رشید اسلام درعراق، گفت: همان گونه که امام خمینی(ره) فرمودند که بکشید ملت ما بیدارتر می شود ، به واقع شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی پیروزی بزرگی برای جهان اسلام است چرا که جامعه اسلامی را بیدار کرد.
همچنین موسی شاعری شهردار کلانشهر اهواز در گفت و گو با ایرنا در حاشیه این راهپیمایی گفت: پیام ما به دشمنان چهل ساله ملت ایران این است که ما از این خون ها زیاد داده ایم و با رفتن یک سردار و یک فرمانده خللی در عزم راسخ ملت ایران ایجاد نمیشود ولی دشمنان ما بی شک از این حرکت خود پشیمان خواهند شد.
وی افزود: بدون شک ملت ایران درپی شهادت این سردار رشید اسلام انتقام سختی از رژیم صهیونیستی و آمریکا خواهند گرفت.
سرهنگ محسن دالوند فرمانده انتظامی کلانشهر اهواز در گفت و گو با ایرنا گفت: شاید امروز خیلی از عزیزان ما اشک بریزند اما این اشک نعمت خدادادی برای صبر و شکیبایی ملت ایران است و دشمنان باید بدانند اگر امروز سردار سلیمانی را از دست دادیم، صدها سردار سلیمانی دیگر از سرزمین ایران بر می خیزند و دشمن باید منتظر ضرب شصت شدید نیروهای حزب اللهی باشد.
راهپیمایی ضد آمریکایی و ضد تروریسم جهانی در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در اهواز برگزار شد.
بامداد روز جمعه سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به همراه ابومهدی مهندس جانشین فرمانده الحشد الشعبی و جمعی از همراهان، طی یک عملیات تروریستی از سوی نیروهای آمریکایی در بغداد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
ارسال نظر به عنوان مهمان