امروز:
پنجشنبه - 23 بهمن - 1404
ساعت :

معلم-دانش آموز-کلاس درس- مدرسه- آموزش و پرورش-مدارس عشایری- مدارس چادری- مدارس روستایی- کتاب درسی- مدرسه عشایری -مدرسه روستایی- مدارس منطق محروم

 رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان از ساخت دو مدرسه در مناطق عشایری اندیکا و لالی و کلنگ‌زنی یک مدرسه در گتوند خبر داد.

حمید قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یک مدرسه دو کلاسه و یک مدرسه یک کلاسه در مناطق عشایری اندیکا و لالی افتتاح شدند.

وی افزود: این مدارس هر دو در مقاطع ابتدایی هستند و ظرفیت هر کدام بالغ بر ۱۵ دانش‌آموز است.

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان ادامه داد: اعتبار ساخت هر کدام از این مدارس ۱۵۰ میلیون تومان است و محل تامین اعتبار به صورت مشارکتی است؛ ۵۰ درصد آن از اعتبارات ملی و ۵۰ درصد دیگر توسط بنیاد قلم‌چی تامین شده است.

قنبری با اشاره به ضرورت احداث این مدارس در مناطق عشایری گفت: پیش از این دانش آموزان روستای ابرزک اندیکا و روستای بنه‌ادب لالی در مدارس چادری و در شرایط سخت و طاقت‌فرسا تحصیل می‌کردند.

وی در پایان از کلنگ‌زنی یک مدرسه سه کلاسه در گتوند خبر داد و گفت: اعتبار ساخت این مدرسه به صورت مشارکتی؛ ۳۰ درصد توسط خیرین و ۷۰ درصد از اعتبارات دولتی تامین می‌شود. میزان اعتبار برآورد شده برای احداث این مدرسه حدود سه میلیارد ریال است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید