امروز:
يكشنبه - 12 بهمن - 1404
ساعت :

پیکرهای ۱۴ شهید گمنام در اهواز تشییع شد

آیین تشییع پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز برگزار شد.

به گزارش حبیب خبر، پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام تازه تفحص‌ شده دفاع مقدس امروز همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) از چهارراه سلمان فارسی شهر اهواز تشییع شد.

این آیین که با استقبال با شکوه خانواده شهیدان، ایثارگران، کارگزاران و مردم اهواز و خوزستان و با نوحه خوانی و سینه زنی همراه بود، تا حسینیه عاشقان ثارالله اهواز ادامه یافت.

 

* در راه شهیدان حرکت کنیم


استاندار خوزستان گفت: فرهنگ ایثار اجتماعی را باید از دل فرهنگ ایثار و شهادت استخراج کنیم و برای رشد، توسعه و تعالی استان شهیدپرور خوزستان به جامعه تعمیم دهیم.


"سید محمدرضا موالی‌زاده" روز پنجشنبه در حاشیه آیین تشییع پیکر مطهر ۱۴ شهید گمنام دوران دفاع مقدس در جمع خبرنگاران در اهواز ابراز کرد: شهدای گمنام بر گردن ما حق دارند چرا که جان خود را برای دفاع از خاک این میهن اسلامی نثار کرده‌اند.


او افزود: بی شک اگر رشادت ها و ایستادگی این شهدای گرانقدر نبود امروز این آرامش و امنیت، عزت و اقتدار فعلی را در منطقه و جهان نداشتیم.


استاندار خوزستان گفت: بزرگ‌مردان و شیرزنان خوزستانی در آن دوران در کنار هم ایستادند و از تمامیت ارزی ایران اسلامی مقابل رژیم بعث و حامیان غربی اش تا پای جان دفاع کردند.


او افزود: همواره مدیون شهیدان گرانقدر هستیم و باید با زنده نگهداشتن فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه در مسیر شهدا حرکت کنیم.

گفتنی است: پیکرهای مطهر این ۱۴ شهید گمنام از ۱۶ تا ۲۶ آذر ماه در ۱۴ نقطه خوزستان خاکسپاری می‌شوند.

در میان این شهیدان گران‌قدر سه شهید ۱۷ ساله، یک شهید ۱۸ ساله، ۲ شهید ۱۹ ساله، یک شهید ۲۰ ساله، یک شهید ۲۱ ساله، ۲ شهید ۲۲ ساله، یک شهید ۲۳ ساله و یک شهید ۲۵ ساله شناسایی شده است.

همچنین آیین وداع با پیکر مطهر این شهیدان گرانقدر شب گذشته همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) در حسینیه ثارالله اهواز برگزار شد.

پیش از این نیز آیین وداع با شهید گمنام روز گذشته (چهارشنبه) با حضور دانشجویان دانشگاه افسری امام حسن مجتبی (ع) و سردار رادان، فرمانده کل فراجا برگزار شد.

بنابر اعلام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان، آیین خاکسپاری پیکر پاک این شهیدان روز جمعه، ۱۶ آذر، ساعت ۹، اردوگاه شهید باکری خرمشهر، شنبه، ۱۷ آذر، ساعت ۹، اداره‌کل ورزش و جوانان استان در اهواز، یکشنبه، ۱۸ آذر، ساعت ۹، شرکت نفت و گاز مارون در اهواز، دوشنبه، ۱۹ آذر، ساعت ۹، پایگاه پدافند هوایی بهبهان، دوشنبه، ۱۹ آذر، ساعت ۱۴:۳۰، دانشگاه فرهنگیان پسران بهبهان، سه‌شنبه، ۲۰ آذر، ساعت ۹، شرکت پتروشیمی شهید تندگویان بندر ماهشهر، چهارشنبه، ۲۱ آذر، ساعت ۹، دانشگاه آزاد اسلامی ایذه، پنج‌شنبه، ۲۲ آذر، ساعت ۹، قرارگاه امنیتی حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) اهواز و پنج‌شنبه، ۲۲ آذر، ساعت ۱۴:۳۰، اردوگاه شهید عاصی‌زاده اهواز، برگزار خواهد شد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید