امروز:
پنجشنبه - 9 بهمن - 1404
ساعت :

 یک مدرس حقوق بین الملل دانشگاه های شهید چمران و آزاد اسلامی باور دارد:"آنچه امروز متجاوزان را از رسیدن به اهداف خود نومید می کند وحدت و همدلی است."

 به گزارش حبیب خبر، دکتر "غلامرضا موسی قزوینی" افزود: ما امروز مورد تجاوز کشوری قرار گرفته ایم که خود را نه تنها بی نیاز از رعایت قواعد حقوق بین الملل می داند که کارهای سردمدار این رژیم (نتانیاهو)- که از سوی دیوان کیفری بین المللی به عنوان جنایتکار جنگی تحت تعقیب قرار گرفته است- مورد حمایت کشورهایی مانند: فرانسه و آلمان است که مدعی رعایت حقوق بشر و حقوق بین الملل هستند!

 این در حالی است که هیچ اقدام مسلحانه یا حتا خطر قریب الوقوعی رژیم اسراییل را تهدید نمی کرد ولی به خود اجازه داد که به قلمرو سرزمینی یک کشور مستقل مانند ایران تجاوز کند!

 دکتر"موسی قزوینی" با تاکید بر این نکته که اقدامات نیروهای مسلح- که طبق موازین حقوق بین الملل و در چارچوب دفاع مشروع صورت گرفته- کمینه انتظارهای مردم ایران از نیروهای مسلح ایران است؛ گفت: ان شاء الله در سایه وحدت و همدلی همه مردم و جناح ها و به رغم اختلاف نظرها و گله مندی ها و همچنین پشتیبانی متقابل مردم و نیروهای مسلح، بتوانیم از این شرایط ویژه عبور کنیم و شاهد ایرانی باشیم که همه به داشتن آن افتخار کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید