امروز:
پنجشنبه - 23 بهمن - 1404
ساعت :

وجود ۱۰۰ مغازه قلیان فروشی در اهوازنماینده اجراییات شهرداری اهواز از تصویب اجرای طرح جمع‌آوری قلیان در اهواز و بازداشت عرضه کنندگان و توقیف خودروها در مراجع قضایی خبر داد.

دانیال سبزعلی‌زاده روز یکشنبه در نشست شورای سلامت شهرستان اهواز در سرسرای اجتماعات فرمانداری، با اشاره به طرح جمع‌آوری ۶ هزار و ۲۰۰ قلیان در پارسال در اهواز بیان کرد: اگر چه در زمان جمع‌آوری قلیان‌ها ۱۵ نفر از عرضه‌کنندگان جلب و سه نفر نیز به زندان افتادند اما برخی از ماموران اجراییات در جریان این طرح مورد شرب و شتم قرار گرفتند.

او با اشاره به مقاومت عرضه کنندگان قلیان در مقابل ماموران اجراییات شهرداری، اضافه کرد: آنها که شهرداری را متهم به کم کاری می‌کنند تاکنون در صحنه نبوده و از نزدیک شاهد برخورد با عرضه کنندگان نبوده‌اند.

سبزعلی‌زاده ادامه داد: عرضه کنندگان قلیان ماهانه ۳۰۰ میلیون ریال درآمد دارند و بیشتر در حاشیه شهر ساکن هستند که به شدت با ماموران شهرداری درگیر می‌شوند.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز کمبود بودجه برای مدیریت پسماند در شهرداری اهواز را غیرقابل توجیه دانست و گفت: شهرداری اهواز بخشی از بودجه این شهر را صرف اقداماتی می‌کند که جزو شرح وظایف اش نیست.

 

بی‌پولی در شهرداری

قائم مقام مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری اهواز نیز در این نشست گفت: کمبود اعتبار مانع اجرای طرح‌ها در شهرداری است.

غید ابراهیمی از آغاز طرح تفکیک از مبداء پسماندها از روز چهارشنبه گذشته در اهواز خبر داد و افزود: ادامه این طرح نیاز به حمایت نیروی انتظامی دارد.

وی درباره دلیل تاخیر در ساماندهی سگ های بدون صاحب در اهواز گفت: به دلیل در پیش بودن انتخابات مجلس یازدهم، قرار شد اجرای این طرح به پس از انتخابات موکول شود.

 

اهواز، ترکیه نیست

رییس دامپزشکی اهواز با بیان اینکه جمعیت سگ‌های بدون صاحب در شهر باید کنترل شود، افزود: سایت سگ‌های بدون صاحب راه‌اندازی شده اما مسئولان به دلیل مخالفت سمن‌ها و انتشار اخبار آن محافظه کار شده‌اند.

منصور موسوی‌نسب ادامه داد: برخی‌ها ما را با ترکیه مقایسه می‌کنند، در حالیکه در ترکیه سگ و گربه‌ عضوی از شهر هستند؛ سمن‌های فعال در زمینه حقوق حیوانات باید بپذیرند که نمی‌توانیم سگ‌ها را در سطح شهر بپذیریم، حتی اگر آنها را واکسن بزنیم بازهم امکان جلوگیری از انتقال بیماری نیست.

وی افزود: فصل‌الخطاب باید قانون باشد و در قانون تکلیف سگ‌های بدون صاحب و بیمار مشخص است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید