امروز:
جمعه - 24 بهمن - 1404
ساعت :

برخورد با مدارسی که کادر خود را مجبور به حضور در مدرسه می‌کنند

 مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه مدارس، هم از سوی استانداری و هم وزارت تعطیل اعلام شده‌اند، گفت: اگر مدرسه‌ای کادر خود را مجبور به حضور در مدرسه کند، تخلف کرده است و با آن مدرسه برخورد می‌شود.

کوروش مودت در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تخلف برخی مدارس غیردولتی در اجبار کادر خود برای حضور در مدرسه، اظهار کرد: هم‌اکنون آموزش دانش‌آموزان همه مدارس دولتی و غیردولتی استان از طریق فضای مجازی و صداوسیما است.

وی درخصوص اجبار حضور کادر برخی از مدارس غیردولتی در شرایط فعلی تعطیلی مدارس بر سر کار، گفت: اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان از این موضوع بی‌اطلاع است و اگر مدرسه‌ای در این خصوص تخلف کرده باشد، با آن برخورد خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه مدارس، هم از سوی استانداری و هم وزارت تعطیل اعلام شده‌اند، تصریح کرد: اگر مدرسه‌ای  کادر خود را مجبور به حضور در مدرسه کند، تخلف کرده است و در این زمینه اگر کسی اطلاع دارد به ما گزارش دهد. اگر مدرسه‌ای تخلف کرده باشد با آن برخورد خواهیم کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید