امروز:
جمعه - 10 بهمن - 1404
ساعت :

مدیر کل بهزیستی خوزستان از ارايه خدمات 96 تیم فوریتی محب به افراد آسیب دیده در مناطق سیل زده خوزستان خبر داد.

به گزارش وب سايت حبيب نيوز،"غلامرضا صدیق راد" در جلسه توجیهی، آموزشی و تخصصی یک روزه ویژه تیم های محب بهزیستی خوزستان- که با حضور مددکاران و مشاوران تیم های طرح فوریتی محب در سالن جلسات مجتمع فتح المبین بهزیستی اهواز برگزار شد- سیل استان را یک پدیده با ویژگی خاص دانست كه حالت فرسایشی دارد و افراد آسیب دیده و در معرض آسیب با یک نوع فرسایش روحی مواجه هستند و در چنین مواقعی است كه شایعات به این مساله دامن می زند.

او افزود: در این شرایط مباحث و موارد روانشناختی زیادی مطرح است که حمایت ها و مداخلات تیم های محب و اورژانس اجتماعی می تواند نقش موثری در کاهش  سطح اضطراب و استرس افراد آسیب دیده و در معرض سیل  ایفا کند.

صديق راد گفت: در بدو وقوع سیل با تشکیل ستاد مدیریت بحران بهزیستی خوزستان و کمیته های تخصصی استانی و شهرستانی، برنامه ریزی لازم  صورت گرفت و در اولین اقدام حفاظت از مراکز توانبخشی و اجتماعی از جمله مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان، سالمندان و کودکان در دستور کار قرار گرفت و مراکز در معرض خطر به مراکز امن منتقل شدند.

او افزود: خوش بختانه در حادثه سیل هیچ گونه معلول و مددجوی مقیم مراکز آسیب ندید. برای هر مرکز  یک مرکز معین تعیین کردیم که در صورت احتمال بروز مشکل، مددجویان و معلولان به مرکز معین منتقل شوند.

مدیر کل بهزیستی خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: هم اکنون 96 تیم فوریتی محب که به صورت تخصصی آموزش دیده اند در مناطق سیل زده استان در حال انجام خدمات و حمایت های روانی اجتماعی به افراد آسیب دیده هستند.

 

*لزوم آموزش تیم های محب برای ارايه خدمات موثر تر به افراد آسیب دیده از سیل

در ادامه معاون مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، آموزش تیم های محب را برای ارايه خدمات موثر تر به افراد آسیب دیده از سیل ضروری برشمرد و گفت: ارايه آموزش های تخصصی به کارشناسان طرح فوریتی محب برای  پیشگیری و کاهش بروز مشکل روانی، اجتماعی افراد در مواجهه با بلایای طبیعی، با تاکید بر توانمند سازی اجتماعی محلی از اهداف تشكيل این جلسه است.

"فرید براتی سده" حفظ و توسعه و ارتقاي سطح سلامت روان فرد و اجتماع، تاب آوری و پیشگیری از عوارض روانشناختی پس از بلایای طبیعی و انسان ساخت و حوادث اضطراری، بازپروری و توانمندی و ظرفیت سازی افراد متاثر از حادثه محلات، سازماندهی و توسعه مشارکت اجتماعی مردم در بلایای طبیعی و انسان ساخت و حوادث اضطراری، ارتقا و توسعه سواد سلامت روانی آحاد جامعه در بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله را از سرفصل های آموزشی این جلسه عنوان کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید