در جاده فیروزآباد – کوار استان فارس؛

واژگونی اتوبوس ۲۱ فوتی و ۲۵ مصدوم داد

واژگونی اتوبوس۲۱ فوتی و ۲۵ مصدوم داد

 در ساعت ۱۱:۰۵ امروز، گزارشی از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور فیروزآباد، حدود ۵ کیلومتر بعد از کوار به سمت فیروزآباد، به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

  بر اساس گزارش‌های اولیه، در همان لحظات نخست، مرگ ۸ نفر در صحنه تأیید شد و ۱۵ مصدوم به بیمارستان‌های منطقه منتقل شدند.

 با گذشت چند ساعت و بررسی دقیق‌تر وضعیت مجروحان، تعداد جان‌باختگان این حادثه به ۱۵ نفر افزایش یافت و شمار مصدومان نیز به ۲۷ نفر رسید.

 ۲۱ نفر در واژگونی اتوبوس مسافری کشته شدند. این حادثه امروز شنبه در جاده فیروزآباد- کوار استان فارس رخ داد.

 به گزارش حبیب خبر از شبکه خبر، در این حادثه ۲۱ نفر کشته و ۳۱ نفر زخمی شدند.

 رئیس مرکز اورژانس فارس گفت: در ساعت ۱۱:۰۵ امروز، گزارشی از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور فیروزآباد، حدود ۵ کیلومتر بعد از کوار به سمت فیروزآباد، به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد. بلافاصله ۱۱ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

او افزود: وضعیت آماده‌باش به بیمارستان‌های نمازی، رجایی و مسلمین شیراز و همچنین بیمارستان قائم فیروزآباد اعلام شده است تا روند پذیرش و درمان مصدومان بدون وقفه انجام شود.

جزییاتی از علت حادثه تاکنون منتشر نشده، اما بررسی کارشناسان پلیس راه و عوامل امدادی برای تعیین دقیق علت واژگونی ادامه دارد.

 حبیب خبر: مگر ظرقیت یک اتوبوس چند نفر است که در این حادثه ۲۱ نفر کشته و ۳۱ نفر زخمی شدند؟! چرا اجازه سوار کردن مسافر به چنین اتوبوس های قدیمی و فرسوده و از رده خارج شده داده می شود؟! 

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید
Tagsواژگونی, اتوبوس, فارس, جاده فیروزآباد – کوار استان فارس, حبیب خبر