مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری خوزستان:

قاچاق کالاهای اساسی در خوزستان مدیریت شده است

مدیرکل امنیتی، انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده در مورد قاچاق کالاهای اساسی در خوزستان و تلاش مرزبانان، ارتش و سپاه در این جهت گفت: هرچند نواقصی از نظر فنی در مرز و در حوزه‌های مرزی وجود داشته است اما قاچاق کالاهای اساسی مدیریت شده است.
 
به گزارش حبیب نیوز به نقل از ایسنا  خوزستان، "رضا نجاتی" در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز که شامگاه سه‌شنبه (10 اردیبهشت ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: امسال در پی وقوع سیلاب خسارات زیادی به حوزه کشاورزی وارد شد اما با توجه به ظرفیت بالای بخش کشاورزی خوزستان فصل برداشت گندم آغاز شده است؛ یکی از کالاهای اساسی و استراتژیک کشور گندم است و استان خوزستان یکی از استان‌های هدف و با اهمیت در این زمینه است و در تولید گندم نقش اساسی دارد.
 
وی با اشاره به قاچاق احتمالی گندم، افزود: دشمنان در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی کرده‌اند و اخیرا مقام معظم رهبری در این خصوص تأکیداتی داشتند. مساله قاچاق گندم چندین بار در جلسات شورای تامین مطرح شده و شورای تامین شهرستان‌ها نیز فعال شده‌اند. این جلسه نیز در راستای جلوگیری از قاچاق گندم و این کالای اساسی است.
 
مدیرکل امنیتی، انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده در مورد قاچاق کالاهای اساسی در خوزستان و تلاش مرزبانان، ارتش و سپاه پاسداران، این موضوع به خوبی کنترل شده است؛ هرچند نواقصی از نظر فنی در مرز و در حوزه‌های مرزی وجود داشته است اما قاچاق کالاهای اساسی مدیریت شده است.
 
نجاتی با اشاره به تحریم‌های اعمال شده علیه ایران، عنوان کرد: امسال سال رونق تولید است و باید از ورود کالای قاچاق به کشور با جدیت جلوگیری شود.
 
وی افزود: موضوع بعدی در خصوص کالاهای قاچاق موجود در بازار است که در این زمینه باید بازرسی بیشتری در بازار داشته باشیم و از ورود کالاهای قاچاق به بازار جلوگیری شود تا به رونق تولید در کشور برسیم.
 
مدیرکل امنیتی، انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان با اشاره به مصوبات جلسه، گفت: مقرر شد مراکز خرید گندم افزایش یابد. همچنین با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پول کشاورزان پس از تحویل گندم به مراکز خرید پس از ۲۴ ساعت پرداخت می‌شود که این موضوع می‌تواند در کاهش موفقیت دلالان تأثیرگذار باشد.
 
وی تصریح کرد: همچنین در مورد اینکه گندم‌های مکشوفه در محل مناسبی نگهداری شوند تاکید شد. در زمینه حمل و نقل گندم کمی مشکل کمبود کامیون وجود دارد که مقرر شد این مشکل رفع شود. 
 
وی ادامه داد: همچنین مقرر شد نامه‌ای با امضای استاندار خوزستان به آقای افشارنیا رئیس‌کل دادگستری خوزستان در خصوص برخورد جدی دادستان‌های شهرستان‌ها در خصوص برخورد با مراکز غیرمجاز نگهداری یا خرید و  فروش گندم ارسال شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید