اهواز- حبیب نیوز: در حالی تارتار، سرمربی تیم فوتبال نفتمسجدسلیمان شد که خوزستان پر است از مربیان کارآزموده و امتحان پس داده اما نمی دانم این چه سری است که برخی از مسوولان باشگاه های ما، فقط مرغ های همسایه ها را غاز می بینند! از گرفتن مربی تا جذب سه بازیکن نه چندان حرفه ای نشان می دهد که مسوولان نفت نمی خواهند این تیم در لیگ برتر بماند و هوس لیگ دسته یک به سرشان زده است!
مسوولان باشگاه نفت مسجدسلیمان که در چند روز گذشته با مهدی تارتار مذاکراتی برای پذیرفتن هدایت این تیم داشتند، در نهایت امروز به توافق نهایی رسیدند و قرارداد همکاری امضا کردند؛ در حالی که سید اکبر پور موسوی که یک مربی بومی و مجرب است بهتر می توانست هدایت نفت را بر عهده داشته باشد.
اگرچه امیدوارم که تیم مسجدسلیمان در لیگ نوزدهم هم بتواند در جدول خود را حفظ کند اما با این وضعیتی که مشاهده می شود؛تارتار هم بعد از چند مسابقه که نتوانست نتیجه بگیرد اخراج می شود و روحیه تیم ضعیف می شود و از دست مربیان بعدی هم کاری برنخواهد آمد و خواهی نخواهی نفت مسجدسلیمان به سرنوشت استقلال خوزستان دچار خواهد شد؛ چرا که خشت اول را می بایست راست می گذاشتند که نگذاشتند و نباید هم انتظار داشت که تا دیوار نفت ثریا کج نرود!
ارسال نظر به عنوان مهمان