امروز:
جمعه - 10 بهمن - 1404
ساعت :

چهارمین استقلالی به نساجی پیوست

با نهایی شدن انتقال "مهدی مهدی پور"، تعداد استقلالی‌های تیم نساجی به عدد چهار رسید.

به گزارش حبیب خبر از"ورزش سه"، باشگاه نساجی مازندران با انتشار پیامی به صورت رسمی از نهایی شدن انتقال مهدی مهدی‌پور به این تیم خبر داد.

مهدی پور در روزهای اخیر در تمرینات نساجی و تست‌های پزشکی این باشگاه شرکت کرده بود و در نهایت موفق شد نظر مثبت ساکت الهامی را به خود جلب کند.

البته او به عنوان یک استقلالی در نساجی تنها نیست چرا که پیش از این کوین یامگا، منتظر محمد و آرمین سهرابیان به تیم قائمشهری پیوسته بودند.

هافبک سابق استقلال در اواسط فصل پیش از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شد و ادامه مسابقات را از دست داد.

او از ابتدای فصل جاری هم خیلی تلاش کرد تا نظر کادر فنی استقلال را جلب کند اما در نهایت در این تیم ماندنی نشد.

نساجی نیم فصل اول را با 15 امتیاز در رده سیزدهم جدول رده‌بندی به پایان رساند و در ادامه راه به دنبال فرار از منطقه سقوط است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید