امروز:
پنجشنبه - 9 بهمن - 1404
ساعت :

چالش سرمربی پرسپولیس در نخستین روز کاری جوخه پرسپولیس کامل نیست و این نقیصه هرچه زودتر باید برطرف شود.

 به گزارش حبیب خبر، "وحید هاشمیان" که چند روزی است به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شده، دیروز در ترکیه تیمش را تحویل گرفت و رسما کارش را در تیم جدیدش شروع کرد.  او جایی به عنوان سرمربی کار نکرده و تجربه زیادی ندارد. با این حال انگیزه زیادی برای موفقیت در پرسپولیس دارد که این موضوع شاید به کمک این تیم بیاید.

 وحید در آغاز کارش چالش های مختلفی هم دارد که مهمترین آن تکمیل نبودن جوخه پرسپولیس است.

 این تیم در چند پست نیاز به بازیکنی دارد که بتواند حتی در ترکیب اصلی به میدان برود ولی مدیران پرسپولیس هنوز تیم شان را تکمیل نکردند.

برای نمونه: در اردوی پرسپولیس تنها یک مدافع راست به نام یعقوب براجعه حضور دارد که او هم پست تخصصی اش وینگر است.

در قلب خط دفاعی ، خط میانی و خط حمله هم پرسپولیس نیاز به بازیکن جدید دارد ولی این نفرات هنوز جذب نشدند.

پرسپولیس با سازماندهی ناقصی تمرین هایش را آغاز کرده و این موضوع می تواند به ضرر هاشمیان و تیمش تمام شود.

حال باید منتظر ماند و دید که چه زمانی تیم پرسپولیس تکمیل می شود و در اختیار کادرفنی این تیم قرار خواهد گرفت./ مرجع : خبرورزشی

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید