امروز:
پنجشنبه - 9 بهمن - 1404
ساعت :

دختر جیمی‌جامپ در اهواز آشنا بود!

دختر هوادار فولاد که در بازی با استقلال خوزستان به داخل زمین رفته بود، فرزند یکی از اعضای تیم پزشکی فولاد بود.

به گزارش حبیب خبر از "ورزش سه"، در جریان بازی استقلال خوزستان و فولاد در مرحله یک شانزدهم جام حذفی که با برتری شاگردان یحیی گل‌محمدی خاتمه یافت، اتفاق جالبی رخ داد که به ورود یک هوادار خردسال به داخل زمین برمی‌گشت.

این دختر خردسال که در جایگاه بانوان ورزشگاه فولادآرنا حضور یافت، وارد کاسه زمین شد و خیلی‌ها تصور کردند که او یک جیمی‌جامپ است.

در مصاحبه‌ای که امروز خبرنگار ما با احمد آل‌نعمه مربی فولاد انجام داد، مشخص شد که او جیمی‌جامپ نبوده و فرزند یکی از اعضای کادر پزشکی فولاد است که در تمرینات و مسابقات تیم حاضر است.

آل‌نعمه در این خصوص گفت: «او دختر یکی از اعضای کادر پزشکی تیم ما است. همیشه هم در تمرینات ما حضور دارد و فولاد را خیلی دوست دارد. این دختر خردسال جیمی‌جامپ نبود ، اما مثل جیمی‌جامپ‌ها وارد زمین شد و تصورهایی در این باره پیش آمد

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید