امروز:
پنجشنبه - 9 بهمن - 1404
ساعت :

  آیا

 معاون اول رییس جمهوری در فرمایش های خود بدون درنظر گرفتن اقدام کارساز مجلس، آب پاکی روی دست بازنشستگان ریخت و گفت: "بار مالی اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با منابع دیده شده قابل مقایسه نیست و باید تا شش ماه آینده با برگزاری جلسات تعیین تکلیف کنیم."

 "محمدرضا عارف" در ادامه از "خالی بودن خزانه و کمبود بودجه و ناکافی بودن منابع بودجه برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان..." حرف زدن و تیر ناامیدی را به روح و جسم بازنشستگان شلیک کرد!

 متن نامه گروهی از بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این شرح است:

جناب آقای قالیباف و نمایندگان گران قدر مجلس شورای اسلامی! پرسش های ما را بخوانید و بشنوید:

۱- مگر شما در بودجه ۱۴۰۳ منابع مالی همسان سازی حقوق بازنشستگان را از محل افزایش یک درصد ارزش افزوده مالیات پیش بینی نکرده بودید؟!

۲- مگر قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم در مجلس و شورای نگهبان به تصویب نرسیده بود؟!

اکنون حدود شش ماه از سرکار گذاشتن بازنشستگان می گذرد ولی هنوز خبری از صدور احکام حقوق بازنشستگان نیست و تنها لطف(!) دولت پرداخت یک میلیون تومان علی الحساب به حساب بازنشستگان بوده است و اکنون هم جناب "عارف" معاون اول رییس جمهوری حرف از نبودن اعتبار کافی و کسری بودجه می زند و بهانه می‌آورد که برای شش ماه آینده باید تشکیل جلسه داد و تعیین تکلیف کنیم! گویا نمی‌خواهند قانون اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کنند!

آقایان نماینده مردم! بازنشستگان از شما انتظار دارند این موضوع را سریعا از طریق دولت و شخص آقای دکتر پزشکیان رییس جمهور پیگیری کنید و از ایشان بخواهید که به دکتر عارف معاون اول رییس جمهور و آقای پور محمدی رییس برنامه و بودجه و آقای لطیفی رییس سازمان امور اداری و استخدامی و آقای میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق های بازنشستگی  دستور دهند به صورت آنی احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی را از اول فروردین ماه ۱۴۰۳صادر و دیرکردهای آن را هم پرداخت کنند."

حبیب خبر: به جناب "عارف" که در فرهنگ پارسی او را: "بینش‌مند، دانا و ژرف بین" می دانند پیشنهاد می کنیم: این شعر حضرت مولانا را در مثنوی معنوی- دفتر دوم- اگر نخوانده بخواند و اگر خوانده دوباره بخواند که یادآوری اش بد نیست! دو بیت نخست شعر این است:

" وحی آمد سوی موسی از خدا/بندهی ما را ز ما کردی جدا/ تو برای وصل کردن آمدی/ نی برای فَصل کردن آمدی؟..."

با سپاس/۱۴۰۳/۰۶/۱۶

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید