امروز:
چهارشنبه - 8 بهمن - 1404
ساعت :

جای خالی ستاد بحران در پگاه بارانی اهواز

حبیب خبر- عبدالحمید گل‌افشان:

بارش سنگین باران در صبح روز یکشنبه، پنجم بهمن ماه بار دیگر اهواز را به چالشی بزرگ کشاند. با وجود هشدارهای پیشین هواشناسی و تعطیلی اعلام‌شده برای چندین شهر دیگر خوزستان، مدارس اهواز به صورت رسمی تعطیل نشدند و این تصمیم موجی از سردرگمی و ناامنی را برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان به همراه آورد.

آب‌گرفتگی گسترده معابر و خیابان‌ها، یکی از ریشه ای ترین مشکل های صبح امروز بود. حجم آب به حدی بود که تعدادی از خودروها در راه های گوناگون به دلیل ورود آب به موتور، در وسط خیابان ها از حرکت ایستادند و خود به عاملی برای تشدید مشکل ترافیک و آب‌گرفتگی تبدیل شدند!

این شرایط تردد سرویس‌های مدرسه را به شدت مختل کرد و بسیاری از خانواده‌ها ناچار شدند خود مسوولیت انتقال فرزندان‌شان را به مدرسه در شرایطی دشوار و پرخطر بر عهده بگیرند.

با این حال در عمل بسیاری از مدارس اهواز امروز باز و فعال نبودند. حضور دانش‌آموزان بسیار کم بود و نکته متناقض ماجرا اینجا بود که مدیران و معاونان برخی مدارس، پس از آغاز ساعات آموزشی با تماس به اولیا از آنها خواستند تا برای بازگرداندن فرزندان‌شان به منزل مراجعه کنند.

این اقدام خانواده‌ها را بار دیگر درگیر همان معابر آب‌گرفته و خطرناک کرد و این پرسش اساسی را ایجاد نمود: اگر قرار بود مدارس عملاً تعطیل باشد چرا از ابتدا این تصمیم به صورت شفاف و سراسری اعلام نشد؟

جای خالی ستاد بحران در پگاه بارانی اهواز

درمیانه این بلاتکلیفی و سردرگمی عمومی روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با انتشار یک "تکذیبیه" اعلام کرد: "تاکنون خبری مبنی بر غیرحضوری شدن مدارس اهواز منتشر نشده است." این در حالی است که به نظر می‌رسد تصمیم‌گیری درچنین شرایطی خارج از  گستره اختیارات یک روابط عمومی است و نیازمند هماهنگی و ارزیابی فوری ستاد بحران استانداری و دستگاه‌های درپیوند است.

این رویداد یک بار دیگر ضعف در تصمیم‌گیری به‌هنگام، نبود هماهنگی میان دستگاه‌های مسوول و نبود شفافیت در آگاهی رسانی به مردم را در مواقع بحرانی آشکار کرد.

مردم اهواز امروز نه تنها با بلایای طبیعی، که به ناچار با بلاتکلیفی دستگاه های دست اندرکار نیز دست و پنجه نرم کردند!

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید